Kansas City

Som sagt deltok jeg i et seminar kalt Media & the Law i Kansas City. Torsdag kjørte jeg, to andre studenter og en professor de tre timene i en stor skole-van, og inntok etterhvert rommene våre framme i byen. Første kveld dro vi ut og spiste middag, men det ble en tidlig kveld ettersom vi skulle møtes klokken 7.00 neste morgen. Dagen ble tilbrakt i et stort seminarrom med, i hovedsak advokater, men også noen andre studenter. Paneldebattene varte i en time vær, mellome 8.00 og 16.15, med en stor lunsj i midten. Jeg var overrasket over hvor interessant alt var, på tross av at jeg tilbakte hele dagen innendørs. Paneldeltagerne var en kombinasjon av advokater og representanter for forskjellige organisasjoner, som FCC, Better Business Bureau og Google.

IMG_6263 IMG_6274 IMG_6278

Senere på dagen ble jeg hentet av onkelen min som bor like utenfor byen, og dagen etterpå kom mormor også, og vi fikk brukt litt tid på kunst og shopping. Nelson-Atkins museet ligger i Kansas City og har en diger samling av antikk kunst, så vel som nyere. Vi så på alt fra europeisk renessanse-malerier, til skulpturer fra tidlig romertid og en veldig fascinerende samling av egyptisk kunst. IMG_6282

spiste lunsj i midten av galleriet

IMG_6288 IMG_6292 IMG_6284IMG_6294IMG_6306

zoomet igjennom den asiatiske delen da vi begynte å gå tom for tid, men brukte litt ekstra med tid foran favoritt-Monet-enIMG_6295IMG_6310 IMG_6313IMG_6312Plazaen i Kansas City er et utendørs kjøpesenter og en liten del av byen som er ekstra fin. Hele området er spansk-inspirert, og skryter av å være kjøpesenteret med flest skulpturer og statuer, eller noe slikt. Fant veien til H&M og var plutselig hjemme en liten stund. En ukonvensjonell måte å kurere hjemlengsel på, kan man vel si.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *